03.02.2022.

10:35

Foto: printscreen

Džet set

JAVILI DA JE JOVANA JEREMIĆ MRTVA, PA UMEŠALI I NJENOG KOLEGU! Voditeljku probudila stravična VEST! (VIDEO)

Jovana Jeremić privlači ogromnu pažnju s obzirom na to da je njeno "Vikend jutro" na televiziji "Pink" jedna od najgledanijih emisija u regionu, a sada je zbog svoje popularnosti doživela veliki šok.

Informer

Vodieljku su jutros probudile strašne vesti... Jovana Jeremić

Jeremićevoj su, naime, ovog jutra poslali njeni fanovi zastrašujuć video snimak na kom je naslovna fotografija njena u crno-beloj boji koja se stavlja kada neko premine.

Osim toga, naslov videa, na prvi pogled, ukazuje da objavljuju da je upravo Jovana preminula i da to javlja njen kolega Mladen Mijatović.

Informer

Voditeljka se ovim povodom oglasila za Informer.rs i otkrila da joj nije bilo dobro kada je ovo videla, te da se veoma potresla:

- Strašno čime se ljudi služe da bi povećali gledanost svog sajta, kliktabilnost, preglednost na Jutjubu. Ja kapiram da sam tiražna, da sam kliktabilna, da sam zlatna koka za gledanost i šer, ali igrati se sa nečijim životom je bizarno i užasno. Jedino je u redu to što možeš da vidiš kako izgleda kada te proglase mrtvom i kako izgleda kada umreš lažno i ovako na Internetu. Za sve one koji mi ovo rade, poruka: "Ja sam noćna mora koja vas neće proći". Probudite se što pre zato sami, 40 godina još ćete uživati u meni. A i ne volim ja da ostavim stvari nedovršene na pola, moj život tek počinje. Treba roditi još dece i udati se! Kao i ostati kraljica šera regiona! -poručila je Jovana Jeremić za Informer.rs