06.02.2022.

11:00

Foto: Insajder

Džet set

PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU SANJE MARINKOVIĆ NAKON SKANDALA! Evo šta je voditeljka rekla na OPTUŽBE Katarine Živković!

Katarina je na svom Instagram profilu objavila da je Sanja u montaži navodno isekla deo pitanja koji joj je postavila, pa je pevačicin odgovor dobio drugo značenje. Sanja tvrdi da je svaki gost kod nje maksimalno ispoštovan i da nikada nije pravila razlike među gostima.

Nekoliko pevačica je stalo uz Katarinu? Šta mislite o njima. Konkretno se radi o Mileni Ćeranić, Kiji Kockar, Aleksandri Bursać, Maji Nikolić?

Poštujem i cenim svakog gosta koji se odazove pozivu. Nikada nismo imali neprijatnosti zbog sadržaja emisije, čak šta više, poznato je gostima da produkcija i ja prihvatamo sve molbe kada je reč o “izbacicanju” izjava ili komentara koje ne žele da budu emitovani. Nikada se nije dogodilo da ode u program nesto sto neko nije želeo.

Informer

Katarina Živković i Sanja Marinković

Mislite li da će Vam i druge pevačice ovo zameriti?

Poznato je da, nažalost, minutaža ograničava sadržaj u ovom slučaju nikakve loše namere nije bilo, čak šta više gožće su bile izuzetno inspirativne, pametne i odmerene na svaku temu i pitanje.

Da li često imate problem sa gostima zbog delova koje izbacite umontaži?

- Nije lako izmontirati emisiju kada imate vise sagovornika koji se preklapaju, izjave koja nisu bile emitovane su sticaj tehničkih okolnosti zbog uklapanja i čistog “reza” tako da... Namere loše nije bilo. Svi iz produkcije, uključujući montažere emisije, znaju tačno o čemu je reč.

Informer

Sanja Marinković

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":