07.02.2022.

12:39

Foto: printscreen

Džet set

RASKOL U PORODICI LEPE BRENE, SINOVI JOJ U SUKOBU ZBOG DEVOJKE! Stefan i Viktor imaju probleme zbog NJE!

Stefan Živojinović već duže vreme ne živi u vili Brene i Bobe, on se totalno osamostalio i živi u stanu. S druge strane, njegov brat Viktor i dalje živi s roditeljima, a nedavno je raskinuo sa šminkerkom Sandrom Miljaković. Nakon priča da je mlađi Živojinović brzo zaboravio ovu lepoticu i uplovio u vezu sa pevačicom Lenom Čolak, Sandra je odmah objavila na instagramu fotografiju s novim dečkom.

Informer

Njen novi dečko je poznati fotograf i reditelj spotova koji radi velike reklamne kampanje i sarađuje i sa velikim brojem javnih ličnosti, a upoznavanju i ljubavi kumovao je, kako se spekuliše, Viktorov stariji brat Stefan, sa kojim je Nemanja sarađivao i družio se.

Informer

– Viktor Živojinović se iznenadio kada je video ko je Sandrin izbor, pogotovu što su prve slike objavili iz Meksika. To znači da njihova veza traje već neko vreme, jer neće otići na drugi kraj sveta posle tri dana poznanstva. Viktor je pitao brata o čemu se radi, ali činjenica je da Sandru niko nije terao da uđe u vezu sa prijateljem Živojinovića, tako da su trenutno svi šokirani njenim izborom. Lepa Brena je rekla sinu da ne misli o tome i vodi svoj život, a on je poslušao i sa Sandrom je, uprkos tome, ostao u dobrim odnosima – kaže izvor.

Informer

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":