08.02.2022.

12:10

Foto: printscreen

Džet set

NAPUŠTALE STUDIO, SVAĐALE SE SA VODITELJIMA! Ove pevačice su dolazile u sukob sa autorima emisija !

Svađa pevačice Kaće Živković i voditeljke Sanje Marinković danima trese javnu scenu, a njih dve nisu jedine koje su došle u sukob. Među javnim ličnostima, mnogo je onih koji su se posvađali sa autorima i voditeljima emisija. Nakon burnih svađa, estradni umetnici i voditelji najčešće su završavali u novinskim stupcima, a ovo su najburniji sukobi.

Jovana Jeremić i Didi Janković - svađa usred emisije

- Problem je nastao tokom gostovanja pevačice u jutarnjem programu kada je ona pobesnela jer je smatrala da je premalo zastupljena u programu. Nakon ovoga, Jovana je izjavila da je ta pevačica "umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji" kao i da joj je muž pevačice "pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 minuta".

Informer

Slavica Ćukteraš i Milan Milošević - svađa kod Ognjena Amidžića

Njih dvoje imali su debatu u emisiji k"Amidži šou", a u jednom trenutku pevačica je htela da napusti program, zbog, kako je tvrdila, vređanja i ponižavanja od strane voditelja. 

Informer

Sanja Marinković i J.K. - prozivanje tokom emisije

sanja Marinković nije imala problem samo sa Kaćom, već i sa jednom pozb+natom pevačicom 2003. godine, a njihov sukob događao se tokom cele emisije. Pevačica je imala potrebu da istakne kako je ona izuzetno bitna pevačica i da bi Sanja trebalo da se oseti privilegovano što ona sedi u emisiji pred kamerama. Ali voditeljka joj nije ostala dužna, pa je postavjanjem privatnih pitanja pevačicu postavila na svoje mesto. 

Informer

Tea Tairović i Siniša Medić- svađa zbog eksplicitnih snimaka

Svađa između pevačice i voditelja dogodila se kada je voditelj pitao pevačicu za ekspilicite snimke na društvenim mrežama. Ona je odmah izrevoltirana tim pitanjem ustala i napustila emisiju. 

Informer

Tanja Savić i Jovana Jeremić- svađa zbog otkrivanja tajni

Informer

Instagram

Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović - Zbog da jedeš g*vna! 

Poznata svađa pevačice i glumca koji se tom prilikom našao u ulozi voditelja, postala je kultna i njena izjava "Zbog da jedeš g*vna" i dalje je veoma popularna. Pevačica je prekinula svoj nastup jer nije bila zadovoljna najavom, nakon čega je opsovala voditelja, a on joj je na to žustro odgovorio: "Recite zvezdi da ovo nije Pink" 

Informer

Sanja Marinković i Katarina Živković- sukob nakon emisije

Poslednja svađa koja je uzburkala estaradu bila je izmedju Kaće Živković i Sanje Marinković. Naime, voditeljka je isekla pevačicin odgovor, dok je pitanje koje je postavila maji Marinković i njoj, ostavila. Ovo je Kaću iznerviralo, pa se oglasila na svom instagram profilu i dobila podršku koleginica.

Informer

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":