10.02.2022.

15:02

Foto: printscreen

Džet set

EVO KO JE DEČKO KOM JE PETRA REKLA DA GA VOLI USRED SKANDALA SA SAVELJIĆEM!

Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Porodica Divac se nije oglašavala povodom skandala, a mlada bologerka, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, i podelila sliku sa svojim dečkom Mihajlom Veruović.

Informer

- Volim te! - napisala je ona kratko, dok njih dvoje, inače, često postavljaju zajedničke fotografije na društvene mreže.

Često poziraju zagrljeni, poljubaca ima na pretek, a evidentno je da su zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Informer

Kako je napisano na Fejsbuku Mihajlo Veruović je iz Prijepolja, odakle je i Petrin otac i proslavljeni košarkaš Vlade Divac, a trenutno živi u Beogradu.

Kako piše na Instagramu, gde je takođe veoma aktivan, piše da je sportista, a završio je Višu medicinsku školu.

Informer

Mladi Veurović je pre godinu dana u Prijepolju plivao za Časni krst.

Podsetimo, kako tvrdi naš dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju.