10.02.2022.

21:05

Foto: ATA Images

Džet set

DOKLE ĆEMO DA GOSTIMO LAJAVU HRVATSKU PEVAČICU?! Seve je budala! Zabranite joj ulazak u Srbiju

Hrvatska pevačica je u sredu snimila spot u Beogradu, a onda se od medija krila ispod maske, kapuljače i sunčanih naočara, iako je bio mrkli mrak!

- Kako je to moguće?! Moraju isti aršini da važe i za nju.

Najbolji srpski trubač Dejan Petrović pozvao je sve da bojkotuju Severinine nastupe.

Informer

Dejan Petrović

- Ako je istina da je rekla da smo genocidan narod, onda treba da je bojkotujemo i ne idemo na njene nastupe. Ali, nažalost, mi sve više obožavamo one koji nas pljuju! Severina će opet doći u Srbiju i puniti Arenu. Nikada se nećemo opametiti! Eto, mene su pljuvali jer sam snimio spot za pesmu o Kosmetu sa crnkinjom iz Konga. Žena, koja slavi Svetog Jovana, obukla je srpsku narodnu nošnju jer sam želeo da promovišem srpsku kulturu van granica. Zbog toga su me okarakterisali kao srpskog izroda, a ne smeta im to što Severina pljuje po Srbima! I pre će otići nju da slušaju nego mene ili bilo koga drugog. Potpuno smo pogubili konce!

I Mia Borisavljević smatra da treba ignorisati Severinu.

Informer

Mia Borisavljević

- Treba se praviti kao da ne postoji! Ali to se kod nas neće desiti... Pa Dino Merlin je rekao mnogo gore stvari o Srbima, pa je napunio pet Arena u Beogradu. Šta bi bilo da je neko od nas pljuvao po Hrvatima, pa otišao tamo? Mi bismo kod njih verovatno bili zabranjeni, a u Srbiji se to neće desiti - završava priču Mia.

Lepa Lukić pevačica 

Ne mogu ja da joj zabranjujem ulazak u Srbiju, tu je država, pa neka se bavi njome. Ta žena stalno pljuje po nama, a ovde dolazi da zarađuje i snima spotove. Na šta to liči?!

Ovako je Severina pljuvala Srbe

* Ispala sam najgori ustaša rekavši da je u Srebrenici bio genocid. Radi se o tome da bi, ako je bio genocid, Srbija trebalo da platiti odštetu. Zato Srbi ne priznaju da se to tako zove.

* Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom jer on ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid.

* "Dodirni mi kolena" nije pesma beogradske grupe "Zana", nego albanske autorke Zane Nimani. Snimila sam je u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije.

* Jedan čovek je imao čudna razmišljanja o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler.

* Jadranka Kosor me je pozvala da pevam u Kninu za "Oluju" i pristala sam.