13.02.2022.

07:15

Foto: printscreen Twitter

Džet set

PEVAČICA OTKRILA STRAVIČNE PREVARE NA ESTRADI! Maja Marijana progovorila: Prvo im se dive, a onda ih smotaju! NIKADA NEĆETE MOĆI DA SE IŠČUPATE (VIDEO)

Maja Marijana ima dugogodišnju karijeru na estadi, a i dosta iskustva sa muškarcima. Ona je sada otkrila kako muškarci hvataju "u svoju mrežu" mlade pevačice koje kasnije nemaju mogućnost da se iz toga izvuku:

Informer

Maja Marijana otkrila kako muškarci love pevačice...

- Ja pričam o mom poslu, o mojoj profesiji. Dakle, ako se bavite pevanjem, ne dozvolite momak da vam bude menadžer, ni muž, ni slučajno. Jednog dana sve te konce on će držati u rukama i nećete moći nikada da se iščupate. Tako da, svako svoj posao. Znači, nađete jednog ostvarenog čoveka koji može s vama da se nosi. A ne da im se prvo divi, ovo su mlade devojke. Prvo im se divi, mlade, lepe, zgodne, donose pare. I kao."Uf, maco, cico, kuco.." I onda posle dok je ne smota...To su sve manipulatori, kad ti ja kažem. U našem poslu gde god da odemo, mi uzmemo mikrofon i možemo, na neki način da zaradimo pare, je l' tako? A to ovi paraziti vole - obelodanila je Maja.

Informer

Maja Marijana

Inače, pevačica je godinama imala problem sa bivšim suprugom Mladenom Šmakićem koji ju je čak i fizički zlostavljao.