13.02.2022.

10:48

Foto: Pexels/printscreen

Džet set

BOGDANA I VELJKO KUPUJU STAN! Ponovo napuštaju Cecinu kuću!

Bogdana i Veljko Ražnatović odlučili su da se, ipak, vrate u Beograd jer im je Titetl predaleko od obaveza koje poznati bokser ima. Njih dvoje su se sa sinom Željkom smestili u kuću na Dedinju gde živi i Veljkova majka Svetlana Ceca Ražnatović.

Informer

Međutim, Bogdana i veljko su sada doneli novu odluku o selidbi.

– Njima je sa Cecom super, imaju pomoć i oko malog Željka, slažu se super, ali Veljko i Bogdana ipak žele svoj mir. Iako je vila velika i oni imaju ceo sprat za sebe, rešili su da kupe stan i žive potpuno samostalno. Ceci je mnogo žao, najviše zbog unuka, jer ona obožava da vreme provodi sa njim, ali ih razume i dala im je podršku. Kako Anastasija sa Đoletom živi u luksuznom kompleksu koji su pre godinu dana pazarili blizu Kalemegdana, predložila je Veljku i snajki da tu pogledaju stanove, jer su na dobroj lokaciji, lepi i komforni, i još bi bili komšije – priča nam izvor blizak Veljku i dodaje:

Informer

Bogdana i Veljko

- Ne žure s kupovinom, ali prate gde šta kako, pa polako. Jedva čekaju da nađu nešto po meri, Bogdani je veoma bitno da u blizini imaju park i da je malo mirnije zbog deteta. Beograd na vodi ne žele, jer se iz nekog razloga ne dopada ni Veljku, ni Bogdani tamo da kupe stan. 

bogdani i Veljku, a posebno malom Željku u Titelu je bilo veoma lepo, ali je ražnatović otkrio da je problam bila daljina:

- Ja sam putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi stvarno sebe više, Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa – izjavio je mladi bokser.