13.02.2022.

11:27

Foto:

Džet set

16 GODINA ČEKAM PRAVDU! Majka pevačice koja je RAZNETA BOMBOM i dalje očekuje da ubica bude pronađen!

Tanja Ćosić 2005. godine preminula je nakon što je neko postavio eksploziv ispod njenog automobila. Pevačica "Idila benda" imala je 34 godine kada je razneta bombom u naselju Krčagovo, a ispod njenog vozila bilo je postavljeno čak 10 kilograma trotila, koji je u potpunosti razneo automobil i na mestu ubio Tanju.

Informer

Tanjin automobil raznet bombom...

Prošlo je 17 godina od ovog zločina za koji niko nije osuđen, a istraga je utvrdila samo da je nesrećna devojka glavom platila to što je bila u vezi sa kontroverznim Cetinjaninom Mirkom Nikolićem (57), zvanim Crnogorac.

Informer

Mica Ćosić, tanjina majka... I dalje čeka odgovore

- Pričalo da se da je istraga vodila ka tome da je Tanjino ubistvo zapravo bila opomena njenom partneru, koji je u to vreme trebalo da bude svedok na suđenju Damiru Mandiću, optuženom za likvidaciju Duška Jovanovića, glavnog urednika podgoričkog lista Dan. To je kasnije tokom saslušanja potvrdio i Tanjin izabranik - objašnjava Mica Ćosić, Tanjina majka i dodaje da je nepunih 15 meseci posle eksplozije i Tanjin partner teško povređen u sačekuši na Zlatiboru.

- Bruka i sramota da 16 godina čekam pravdu! Niko prstom nije mrdnuo za sve ove godine. Ubica i nalogodavac ubistva moje ćerke negde mirno i spokojno šeta, a ona je pod zemljom - pričala je jednom prilikom Mica.

Informer

Ni ubistvo pevačice Jelene Marjanović nije rešeno, a ubica je i dalje na slobodi

Tanja, nažalost, nije jedina pevačica čije je ubistvo obavijeno velom misterije i u mnogo čemu podseća na tragičnu smrt Jelene Marjanović (33), koja je nasmrt pretučena 2. aprila 2016. u Borči.