13.02.2022.

12:01

Foto: Instagram/printscreen youtube

Džet set

ĆERKA SINANA SAKIĆA ZAPRETILA KRISTIJANU: Još jednom spomeni mog oca i vidimo se na SUDU!

Kristijan Golubović koji ima problem sa Rašidom Sakićem, najstarijim sinom pokojnog Sinana Sakića, nedavno je govorio o poznanstvu sa legendarnim pevačem:

Informer

Sinan Sakić

- Ovim karikaturama na baterije u poznim 50-tim neka neko objasni da Sinanu sigurno nije nikada manjkalo "kicanovića" u njegovom životu! Pogotovo ne od Lego "karikatura". Toliko ti manjka medijskog prostora da moraš "hvaliti" ljude kojih više nema. Uostalom zna se ko je bio Sinan i šta је bio Sinan! Još jednom Sinana spomeni i ti ја se vidimo na sudu! To šta imaš sa drugom karikaturom isto me ne zanima ali Sinana da ne spominjete više, on da ti odgovori na ove gnusne laži ne može! - napisala je vidno besna Đulkica.

Informer

- Znate kako, Rašid je jedno, a pokojni Sinan i Džej nešto sasvim drugo. Ovaj dripac ne može ni da im prismrdi. Sinana sam poznavao još od kada sam bio klinac. Kretao sam se u tim krugovima i često se dešavalo da mi on i pokojni Džej pevaju. Oni su znali da sam ja galantan i da će od mene uvek dobiti kićanovića. Njih dvojica su bili boemi, to što su se drogirali nije uticalo na nas ostale. Sećam se jedne situacije, zove mene pokojni Sakić i kaže kako je sa Džejom i da hoće da dođu kod mene u Kraljevo. Znao sam ja da im treba kićanović, a čuo sam po glasu da su bili razvaljeni. Kažem ja Sinanu da ne kreću gde će tako pijani i drogirni i da ću im doneti pare sutra, ali ne, oni su bili pod gasom i došli su. Tada sam ja rekao Sinanu da ne podržavam to što radi, ali da su njih dvojica moji veliki prijatelji i da će zauvek ostati tako. Oni nisu bili tabletomani i budale, oni su bili boemi - govorio je Kristijan.

Informer