15.02.2022.

11:32

Foto: Foto: LiveProduction

Džet set

ČUVAJU USPOMENU NA NJEGA! Momci iz Leksington benda poklonili DVD s poslednjeg konerta svim zaljubljenima i posvetili PRIJATELJU!

Popularni Leksingtonci odlučili su da protekli Dan zaljubljenih posvete svojoj publici i poklone DVD na kom su pesme s poslednjeg koncerta u Kombank Areni koji je održan 8. marta 2020. godine.

Informer

Bojan Vasković

- Simbolično izdajemo na današnji datum kao poklon za Dan Zaljubljenih. Ovaj DVD najavljuje veliku koncertnu turneju u Americi koja će se desiti u prvoj polovini maja, a zatim i turneju na čitavom Balkanu. U pripremi je i četvrti studijski album grupe Leksington koji izlazi početkom leta, ali ćemo našu publiku obradovati singlovima koji će periodično izlaziti već od sredine marta- otkrio nam je gitarista i producent grupe Vuxa.

Informer

Vuksa, gitarista Leksington benda


Uspomene i sećanja na poslednji veliki koncert za momke iz benda, ali i celu ekipu koja je u organizaciji učestvovala, bude posebne emocije.

- DVD poslednjeg velikog koncerta u našoj organizaciji posvećujemo našem Boru, menadžeru i prijatelju, koji je jedan od najzaslužnijih ljudi što je najveća dvorana bila ovako uspešan projekat- otkrio nam je frontmen grupe Bojan Vasković koji je sa članovima benda pre dve godine ostao bez menadžera i prijatelja Bora Lalevića kom su odlučili da posvete ove pesme.

Na ovo se nadovezao Vuxa rečima:

- Kroz pesme, festivale, zajedno sa Borovim prijateljima i saradnicima daćemo sve od sebe da njegovo ime sačuvamo od zaborava!

Momci nisu krili uzbuđenje i sreću što će ovoga puta svoju publiku obradovati na drugačiji način.