17.02.2022.

09:39

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

SEVERINA USNIMLJENA DOK SE LJUBI SA OVIM SRBINOM! Pevačica nasred ulice naskočila na kompozitora! (VIDEO)

Spekulacije da je Severina Vučković u vezi sa sa kompoziromom Filipom Miletićem, mesecima su s emogle čuti u javnosti. Međutim, kakva je prirdoda njihovog odnosa najbolje pokazuje pevačcino ponašanje prema njemu od pre nekoliko dana.

Informer

Poljupci nasred ulice... Severina i Filip

Severina, koja je nedavno govorila kako su Srbi genocidan narod, najnormalnije je došla u Beograd u posetu svom kompozitoru i kolegi Goranu Bregoviću.

Severina je išla kod Gorana Bregovića, gde se zadržala određeno vreme. Ekipa emisije Paparaco lov ispratila je Severinino kretanje u srpskoj prestonici.

Informer

Boravila poslovno u Beogradu... Severina

Pevačica je uglavnom bila okružena ljudima iz svog tima, koji su je fotografisali, a nakon posete Goranu Bregoviću, Severina se srela i sa svojim producentom i kompozitorom Filipom Miletićem.

Miletić i Severina uhvaćeni su i tokom srdačnog pozdravljanja na ulici, a poljubac koji je pao u obraz, ispratio je i zagrljaj, a ona osmeh nije skidala sa lica.

Informer

Filip Miletić

Podsetimo, 2012. godine Filip je radio pesme za Severinin album, i još tada se po medijima šuškalo da su kompozitor i Seve prešli granice poslovno-prijateljskog odnosa, iako je kompozitor tad bio u zvaničnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, sa kojom je Severina te godine snimila i pesmu "Italiana".

Informer

Govorkanja da su Severina i Filip ponovo u intimnom odnosu, podgrejala je njihova zajednička fotografija, nastala tik nakon njenog razvoda od Igora Kojića. Ona je tad uz fotografiju napisala:

Informer

Severina i Filip

- Moj producent je bolji od tvog, hitovi ne lažu - stoji na Instagramu.

Fotografija je medijima dala "vetar u leđa" da spekulišu da je u pitanju obnovljena ljubavna romansa, na šta je Filip imao samo jedan odgovor:

- Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni - rekao je Miletić nedavno.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":