17.02.2022.

10:39

Foto:

Džet set

PETRI DIVAC OVAJ MUŠAKARAC JE NAJVEĆI OSLONAC! Ćerka proslavljenog košarkaša pokazala šta je dobila nakon doživljene TRAUME!

Petra Divac oglasila se juče i otkrila kakvu je traumu doživela kada joj je prijatelj njenog oca i tata njenog druga slao uznemirujuće poruke.

Informer

Skandal trese javnu scenu...

Ona je obelodanila i poruke koje joj je poslao Niša Saveljić, nekadašnji fudbaler, a priznala je da je doživela ozbiljnu traumu. 

Sada je pokzala i da sve polako prevazilazi uz svog dečla Mihajla Veruovića koji ju je obradovao prelepim poklonom.

Informer

Petru je sada dečko obradovao cvećem

Da ljubav cveta kao prvog dana svedoči i nova fotografija koju je ćerka Vlada Divca objavila na Instagramu. Naime, budući da su trenutno razdvojeni, Petra se pohvalila prelepim buketom cveća koji je dobila od svog pažljivog izabranika i jednostavnom porukom: “Volim te, Mihajlo", a odabrao je suncokrete, koje simboluzije obožavanje i zanesenost.

Informer

Petra i Mihajlo

Podsetimo, Petra Divac prvi put posle skandala oglasila se i otkrila kroz šta je prolazila u periodu kada joj je Savaljić slao poruke, koje je pokazala i roditeljima.

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja- navela je Petra.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":