18.02.2022.

16:04

Foto:

Džet set

DUŠMANIMA PORUČUJEM DA NEĆU JOŠ KOD SVETOG PETRA! Zorica Marković se oglasila iz bolnice, evo kakvo je njeno zdravstveno stanje!

Oglasila se Zorica Marković za Informer otkriva da je u bolnici na Dedinju i da se odlično oseća. Ona kaže da je pre 15 godina operisala srce, i da je sada samoinicijativno otišla na pregled gde su je zadržali radi kontrole. Smatra da svi treba da vode računa o sebi i da idu na redovne kontrole, jer je ovo vreme gde je svaka druga osoba bolesna.

Pevačica je uredno vakcinisana protiv korone, a u bolnici su joj radili PCR test koji je pokazao da je negativna na kovid 19. Prezadovoljna je osobljem i kaže da je u najboljoj klinici i da se svi brinu o njoj kao i o drugim pacijentima.

Informer

- Poručujem dušmanima da neću još kod Svetog Petra, nek se ne brinu i nek više vode računa o sebi nego o meni. Jako ružno da se pišu neistine, jer to čita moja porodica. Iako znaju da je sve uredu, nije im prijatno da čitaju takve stvari o meni - rekla je Zorica, i priznala da trenutno puši cigaru, pije kafu i sunča se. 

Informer

HIT dodatak/informer

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":