18.02.2022.

20:15

Foto:

Džet set

ADRIJANA LIMA TRUDNA TREĆI PUT! Zanimljivim snimkom dečku objavila srećne vesti!

Adrijana Lima poznatija kao Viktorijin anđeo i supermodel, objavila je na svojoj društvenoj mreži Tiktok zanimljiv snimak i otkrila da čeka svoje treće dete koje čeka sa  filmskim producentom Andreom Lemersom III kog je prvi put pokazala na festivalu u Veneciji, septembra 2021. godine.

Inače, Andre Lemers III ima 41 godinu, a rođen je u Los Anđelesu. Nema informacija o tome gde se par upoznao, ali kako je i on u industriji zabave nije isključeno da su im se putevi ukrstili.

Informer

Andre Lemers III nije toliko poznat kao njegova devojka, a po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Lemers je takođe generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

Podsetimo Andrijana Lima ima dve ćerka iz prvog braka sa našim poznatim košarkašem Markom Jarićem.  Ona takođe ima srpski pasoš, jer je bila u braku sa našim državljaninom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":