21.02.2022.

13:55

Foto: printscreen

Džet set

OVO SU PEVAČI KOJI SU SVOJ ZARAĐENI NOVAC ODLUČILI DA ULOŽE U NEŠTO PAMETNO! Njihovi ugostiteljski objekti su pravi "RAJ NA ZEMLJI"!

Naši pevači često zarađeni novac koji dobiju od nastupa gledaju da ulože u još neki biznis kako bi imali dodatan prihod novca. 

Neki od njih otvorili su mužičke studije, dok su drugi ugostiteljske restorane. Neki su uspeli i traju decenijama, dok su neki na samom početku odustali.

Neda Ukraden imala je kafiće i restorane u Sarajevu, a svoj biznis proširila je u Beograd. Ona je otvorila i veliku igraonicu na Banovom Brdu, tu zapravo najviše vremena provodi sa svojim unucima. Mislila je i na dame, pa je pored otvorila koznetički salon. 

Informer

Zorica Marković je neko ko je otvorio, i zatvorio dosta ugostiteljskih objekata. Kako saznajemo kad se oporavi pranira da otvori novu kafanu. Njeni restorani su poznati po nezaboravnim provodima, gde često nastupa većina njenih kolega.

Informer

Lepa Brena je jedna od najuspešnijih naših dama kad je biznis upitanju. Doskorašnja vlasnica gigantske muzičke produkcije, davne 1993. otvorila je mali kiosk brze hrane u Novom Sadu, u kojem se mahom prodaju pljeskavice. Pored toga, ona zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem poseduje i laundž bar (kafić i restoran) na Zlatiboru.

Informer

Haris Džinović je nekoliko godina bio vlasnik kafane u Parizu. Prijatelj i on otvorili su restoran, jer im se smučilo da ih izbacuju posle fajronta. Zaključili su da nema boljeg rešenja od otvaranja sopstvene kafane u kojoj nema fajronta! Ali, kafana Harisa Džinovića, u kojoj je pevač sa prijateljima lumpovao do zore, nije dugo opstala.

Informer

Verica Šerifović, godinama je držala kafanu sa suprugom Rajkom Šerifović u Kragujevcu. Njihov restoran je bio poznat kao mesto gde se odlično jede i sluša dobra muzika. Nakon razvoda Marija i Verica su se preselile u Beograd.

Informer

Marija Šerifović je najbolja pevačica u regionu, ali se nije dobro pokazala kao biznismen. Ona je prvo uložila novac u kafuć nedaleko od Beogradske areneu naselju gde inače živi, pokušala je i sa dikotekom u Beču ali su se njeni poslovi neslavno završili. A, onda je pronašala čarobnu formulu - biznis je prepustila majci Verici kojoj je otvorila poslastičarnicu. Marija se drži mikrofona i radi ono što najbolje ume – peva.

Informer

Branka Sovrlić i njen suprug vlasnici su nekoliko ugostiteljskih objekata u Sarajevu, a najpoznatiji je " Bosanska kuća"

Informer

Zoran Pejić Peja i njegova bivša supruga Zlata Petrović dok su bili u braku, otvorili su kiosk brze hrane koji se zvao kao i voditeljova emisija "A što ne bi moglo", i fenomenalno je radio. Međutim, kad je njihov brak počeo da ima krizu tad je u lokalu sve stalo. Posle razvoda ovaj kiosk pripao je Peji. 

Informer

Nataša Bekvalac rentira imanje u Čeneju za organizaciju i veselja.

Informer

Najpoznatiji ugostitelj na estradi je Andrija Era Ojdanić, on ima veliki motel na Ibarskoj magistarli koji se zove "Era". Pevač je sada proširio posao i nedaleko od motela otvorio kafanu koju on naziva rabadžijskom, jer je na Ibarskoj magistrali. Kao iskusnom vuku sa nepogrešivim osećajem za dobar posao, ugostiteljski biznis mu cveta. Njegova kafana je neprekidno puna.

Informer

Pokojni pevač Šaban Šaulić otvorio je kafić pod imenom "Kralj", njegova supruga Gordana i ćerka Ilda Šaulić odlučile su ipak da ovaj kafić idalje radi u sećanje na kralja narodne muzike.

Informer

Pevačica Gordana Stojićević, godinama vodi restoran LM, koji je otvorila sa suprugom. Od kada ovaj lokal radi pevačica više ne kuva u svom domu, a uvek ima gde da zapeva da zabavi goste i dodatno lepo zaradi. 

Informer

Lepa Lukić htela je da pomogne svom bratancu i njegovoj ženi koji su ostali bez posla, pa im je otvorila kafanu " Od izvora dva putića" 

Informer

Halid Muslimović u svom rodnom gradu otvorio je hotel, a nakoliko godina posle toga i restoran. On često voli da zapeva u njegovom lokalu.

Informer

Halid Bešlić vlasnik motela, kao i pumpe koju je nedavno izdao. On priznaje da je mnogo bolji pevač nego ugostitelj,ali da i dalje drži motel, jer uvek može smestiti brojne prijatelje i rodbinu kada mu dolaze u Sarajevo.

Informer

Zvezda Granda Milan Dinčić Dinča držao je restoran brze hrane. Poznat je kao dobar zabavljač, hteo je i da se oproba u ulozi roštiljdžije, što mu je jedno vreme i polazilo za rukom. Dok se njegov kolega Nenad Jovanović oprobao u otvaranju poslastičarnice "Slatka karmen" koja već nekoliko godina za redom uspešno radi.

Informer

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, takođe su se oprobali kao vlasnici jednog restorana, koji se zove "Tri tačke". Restoran za sad veoma lepo posluje. 

Informer

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":