24.02.2022.

11:48

Foto:

Džet set

ZABRANJENA SAM NA TELEVIZIJI, OKRUŽENA SAM ZMIJAMA Milica Pavlović otkrila ko joj podmeće nogu, ovako su pokušavali da joj unište karijeru!

Milica Pavlović se nalazi na srpskoj estradnoj sceni već godinama, a više puta je isticala da njen put do zvezda nije bio nimalo lak. Uprkos tome što su mnogi pokušali da joj unište karijeru, Milica se izborila za sebe, pa je danas jedna od najtraženijih pevačica u regionu.

Pavlovićeva je sinoć imala nastup u prestoničkom klubu "Kasina", a predstavnicima medija dala je odgovore koje su šokirale javnost.

Između ostalog, popularna pevačica istakla je da je uvek išla težim putem ka uspehu.

Informer

- Zaista imam nekada osećaj da moram svaka vrata da otvaram jako teško i da su od debelog materijala, da moram da grebem da bih ih otvorila. Dešavalo mi se par puta da sam zabranjena na jednoj televiziji, a nikada nisam saznala razlog - otkrila je Milica.

Pavlovićeva se osvrnula i na neprijateljski tabor ljudi na estradi, pa priznala da radi u "zmijarniku".

Informer

- Na početku kada niste imali u svom životu toliko posla sa zmijama, onda ih vidite i obraćate i previše pažnje na njih. U svakom poslu mislim da je tako, ne mislim da je moj posao drugačiji od ostalih. Vidite zmije, čine vam se bližim i mislite da će vas svakog trenutka napasti i vi ćete se izgubiti u svemu tome. Što se više držite fokusa, smernica, te zmije kao da ih je sve manje i shvatate da su nakon 11 godina tu, ne mogu vam ništa, na dnu su i gmižu - zaključila je Milica Pavlović.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":