25.02.2022.

07:15

Foto: ATA Images

Džet set

PEVAČICA SE IZ NOVOG SADA VRATILA U BEOGRAD! Nata za dadilju pravi sobu od 19.000 evra!

Pop zvezda se iz Novog Sada vratila u svoj stan u Beogradu, koji je napustila nakon što ju je bivši muž Luka Lazukić pretukao. Nata je pre tri godine angažovala dadilju za ćerke Hanu (15) i Katju (4), a pošto joj je njena pomoć i dalje potrebna, rešila je da i nju dovede u Beograd!

Kako otkriva pevačicina bliska prijateljica, Bekvalčeva je odlučila da kompletno renovira stan kako bi i dadilja imala svoj kutak. Za to je izdvojila čak 19.000 evra!

Informer

Nataša Bekvalac
Nije digla kredit

- Nata je rešila da sruši zidove kako bi dobila četiri odvojene sobe - za sebe, Hanu, Katju, ali i za dadilju! Starija ćerka je insistirala na tome da ima veću sobu kako bi mogla da dovodi društvo. Do sada je mala Katja spavala sa mamom, ali će i ona sada imati svoj kutak. Sa njima živi i dadilja Jovana, bez koje ni Nata ni njene ćerke ne mogu da zamisle život. Upravo zbog nje je Nataša odlučila da renovira stan, ne bi li i dadilja imala svoju sobu - kaže izvor Informera.

Informer

Nataša Bekvalac

Kako saznajemo, pevačica nije dizala kredit, kao što je ranije radila kad je imala velike troškove, već je sve platila sama.

- Nije bilo potrebe da se zadužuje jer je dosta radila poslednja dva meseca. Imala je uspešne nastupe za doček Nove godine, a onda i tokom januara i februara. Planirala je da za renoviranje izdvoji 15.000 evra, ali su troškovi u međuvremenu porasli, pa je na kraju iskeširala 19.000 evra - priča Natina drugarica i dodaje da je pevačica sa ćerkama i dadiljom otišla na Zlatibor dok su joj majstori u stanu:

Odustala od prodaje stana

Nata se posle razvoda od Luke Lazukića vratila u rodni Novi Sad i planirala je da proda stan na Dedinju, koji je bio procenjen na 250.000 evra. Međutim, nedavno je rešila da se vrati u Beograd, pa je odustala od prodaje. Pored ove nekretnine, ima i vilu u Čeneju od 300.000 evra, koju izdaje.

- Radovi su u toku, a Nata veruje da će se za sedam dana vratiti u svoj "novi" stan.

Ima pomoć

I sama Bekvalčeva nedavno je rekla da ne može da zamisli život bez dadilje:

- Postižem sve jer imam pomoć. Ja ne živim sama, već sa Jovanom. Ona je moj partner u odgoju dece. Jovana je najčistije biće koje sam srela u univerzumu. Mogu slobodno da kažem da mi partnerski odgajamo Hanu i Katju.

Informer

Nataša Bekvalac

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":