26.02.2022.

18:34

Foto:

Džet set

OGNJEN AMIDŽIĆ I DRUGI PUT DOBIO KORONU, A PROGOVORIO I O INSULINSKOJ REZISTENCIJI: Pekla me je jedna tačka u grlu, ni doktorima nije jasno! (VIDEO)

Ognjen Amidžić poznat je kao neko ko veoma vodi računa o svom zdravlju, ali je uprkos tome dva puta imao koronu, a i dalje se uspešno bori sa Insulinskom rezistencijom koja mu je dijagnostikovana pre šest godina. 

Koronu si zvanično imao jednom i bilo ti je veoma loše. A nedavno si ponovo dobio virus?

- Dva puta, da. Sada je postalo normalno i ne znam ko više nije imao koronu. Drugi put nije bilo potvrđeno, ali su to bili ti simptomi i ljudi u mom okruženju su imali. Hvala bogu, blagi su bili simptomi. Bukvalno me pekla jedna tačka u grlu, ništa više. A ja sam imao nenormalnu količinu anti-tela i meni je totalna enigma, evo i doktorima nije jasno kako sam ponovo dobio kosonu. Ja sam preležao koronu u januaru 2021. godine prvi put, pa sam tri doze vakcine primio. Ja sam 28. decembra vadio antitela baš da vidim koliko imam i imao sam 250.000 puta više antitela. 

Informer

U kakvom su stanju bili tvoji ukućani, jesu li se zarazili Danijela i Matija?

- Mi smo se svi ponašali kao da imamo koronu, iako nije bilo potvrđeno. Kasnije smo se pregledali i sve je bilo u redu. Posle ovog iskustva, da ti iskreno kažem, više se i ne čuvam. 

Kad smo kod zdravstvenih problema ti si imao i insulinsku rezistenciju, kako se s tim nosiš?

- Da, 2016. godine mi je to dijagnostikovano. Da kucnem u drvo, to je sve okej, ishranom sam sve rešio. Bio sam na posebnoj ishrani, a sada sam se malo opustio. Ali što se tiče insulinske, nisam od tada imao veće probleme jer sam usvojio neka pravila ishrane i toga se pridržavam.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":