Autor: Informer.rs

27.02.2022.

08:51

Foto:

Džet set

GASTOZ ŠOKIRAO PRATIOCE! Pomenuo i polni organ! PSUJE KAO KOČIJAŠ!

Bivši učesnik rijalitija „Parovi“ otputovao je na Tajland gde uživa nedeljama, a sada je okačio fotografije sa plaže ispod kojih je napisao.

- Koji vam je moj bol u k najbolji? 1 2 3 4 5 ? Molim vas glasajte, jako mi je bitno zbog algoritma Instagrama, jer da mi vi to ne odlučite danas, ja bukvalno ne znam koji me k boli. Voli Vas vas G. – napisao je Gastoz.

On je bio na Tajlandu i pre dve godine kada je počela pandemija koronavirusa, pa dugo nije mogao da se vrati u Srbiju. On se prisetio i tog perioda.

- Mislio sam da ako opet dođem na ovu svetu zemlju, da ću mozda promeniti mišljenje o njoj i da će mi na neki način biti monotono sve što ona poseduje, jer sam je nekako doživeo najbolje u najgorem dobu, pre skoro tačno dve godine, za koji dan…
Ali ne. To se zaista nije desilo… Ljudi sa Balkana kao i ja, imaju podjednako isto mišljenje da ovde postoji to nešto što te tera da se uvek vratiš, a pritom nije glamur, luksuz i ta vrsta života, već zapravo neka vrsta čiste i bezuslovne ljubavi koju ti priroda daje… A za one što kažu da je ovde prljavo i ostalo, preporučujem da prvo sami sebe operu pre nego što eventualno posete ovu zemlju sa takvim stavom!

Tagovi:
Tajland rijaliti Putovanje slike Nenad Marinković Gastoz