28.02.2022.

09:40

Foto: Facebook printscreen

Džet set

UNAKAZILI JE, HITNO HOSPITALIZOVANA! Pevačici slomili ruku, naneli joj povrede na leđima, rukama i kolenima! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Pevačica Marina Radosavljević pretučena je u Vrnjačkoj Banji pred nastup, a kako je otkrila, teške telesne povrede nanela su joj dva nepoznata muškarca koja su joj prethodno naprskala suzavac u lice.

Informer

Marina je objavila fotografije svog tela na kojima se vide brojne povrede leđa, nogu i ruku.

Informer

Ona se oglasila i na svom profilu na Fejsbuku i objasnila šta joj se dogodilo.

- Večeras mi se dogodila jako strašna stvar oko 19.30 časova. Strašna za svaki nežniji pol prvenstveno, a onda za ženu koja se bavi javnim životom, muzikom najpoštenije. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice i sve puno dalje od srca i Boga. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji, Srbiji?! Osećam se isključivo razočarano i ne zaštićeno. A evo i zasto- napisala je Radosavljevićeva i nastavila:

- Naime, večeras nakon što sam se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da imam nastup, izašla sam iz auta, dva krupnija muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije su me napala , maskirana, jedan od njih nespretno prskao je suzavac, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Dakle, ko god da je i šta god se ovime trebalo postići treba ga biti veliko sramota, po bilo kojim osnovama i istim motivima. Uzdam se u sistem i ispravnost nadležnih organa Vrnjačke Banje i šire, svih kamera. Ovakve nemile stvari se dešavaju ŽENI, nečijoj ćerki, sestri... pa tek onda pevačici! Danas meni sutra ko zna kojoj! I da, još jednom želim reći, majmuni jedni sram vas bilo i kako možete ? Istim tim momcima, sada već možda i nalogodavcima kao što sam im izgovarala sa česticama spreja u ustima dok sam bespomoćno ležala na podu i gledala kako nošalantno blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze - napisala je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":