01.03.2022.

18:23

Foto: Informer

Džet set

HITNO SAOPŠTENJE! Nakon TEŠKIH OPTUŽBI Ace Lukasa na račun Olivere Kovačević, OGLASIO SE RTS!

Tim povodom, ljudi iz RTS-a su se oglasili i poslali zvanično saopštenje:

- Radio Televizija Srbije povodom konferencije za novinare učesnika na Pesmi za Evroviziju Aleksandra Vuksanovića i njegovog stručnog tima, saopštava da je neprijatno iznenađena lavinom uvreda, neutemeljenih optužbi, insinuacija i unižavanja ugleda naše kuće.

Informer

Olivera Kovačević

- Kao dobar domaćin pružićemo svim izvodjačima jednake uslove, a o pobedniku će odlučivati nezavisni i stručni žiri, kao i publika. Možda to nekima nije po volji, možda su neki navikli da rade drugačije, možda upravo onako kako bez ikakvih dokaza i osnove optužuju druge da to rade.

- Zbog dobre atmosfere koja vlada u organizaciji i medju takmičarima na Pesmi za Evroviziju nećemo odgovarati nikome lošim tonom.

- Sve tvrdnje iznete protiv RTS-a pomenuti učesnici imaće priliku da dokazuju u instituciji u kojoj se utvrdjuju činjenice.

- Radio televizija Srbije će i pored svega, organizovati ovo takmičenje na najvišem nivou na ponos svih gradjana Srbije.

- Svima učesnicima želimo mnogo uspeha na našoj Pesmi za Evroviziju i puno radosti zbog učešća i saradnje sa RTS-om - stoji u saopštenju.

Informer

Aca Lukas

Ostaje nam da vidimo kakav će biti sledeći korak Ace Lukasa i da li će se oglašavati ovim povodom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":