02.03.2022.

18:40

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

BILA JE MNOGO SREĆNA UZ UNUKU MIJU! Snimak Markove majke pokazuje kako je živela poslednjih meseci! (VIDEO)

Marko Miljković izgubio je danas majku Nedeljku, koja je iznenada preminula u Brusu, saznao je Informer.rs. 

Informer

Nedeljka je, kako se pisalo, bila dijabetičar i imala visok pritisak, ali je to poslednjih meseci nije sprečilo da uživa sa svojom unukom Mijom.

Jedan snimak koji datira iz decembra prošle godine, jasno ukazuje na to koliko je Neda, kako su zvali Markovu mamu, uživala sa svojom unukom. Na snimku je prednovogodišnja euforija i vidi se Gagi Đogani koji je svojoj unukici doneo velikog medu, a Mia se raduje dok pored nje sedi upravo Markova majka.

Informer

Uživala u igri sa svojom unukicom...

Ovaj prizor raznežio je mnoge.

Inače, Marko se bolnim rečima javno oprostio od majke:

- Mila moja mati, voli te tvoj Madža. Počivaj u miru - napisao je Marko Miljković uz fotografiju svoje majke koju je objavio na Instagramu.

Informer

Podsetimo, Markova majka živela je u Brusu, gde su je Miljković i njegova supruga Luna Đogani često posećivali, pogotovo otkada su prošle godine dobili ćerkicu Miu.

Nedeljka je od samog početka podržavala ljubav Lune i Marka.

- Pratim rijaliti, gledam Marka. Vidim šta se dešava između Lune i njega, iako oni to još uvek kriju. Ona je meni sada preslatka. Kad su me pitali na početku rijalitija od svih zadrugarki koju bih izabrala za snajku, ja sam rekla baš Lunu. I Marko je u jednom trenutku dole u Beloj kući rekao da je ona dosta sazrela i da više nije klinka. U "Zadruzi 2" mi se njeno ponašanje mnogo više dopada nego u prethodnoj sezoni. Ono sve loše što se izdogađalo treba da precrta i da ide napred. Nemam ništa protiv nje, stvarno je sada drugačija. Oblači se, sredi se, lepa je. Ono pre je bila svakodnevno u pidžamama - pričala je Nedeljka svojevremeno dok su Luna i Marko bili u rijalitiju "Zadruga".