04.03.2022.

16:45

Foto: printscreen

Džet set

JEDAN OD NAJPOPULARNIJIH GLUMACA ZALJUBLJEN DO UŠIJU Marić u vezi sa Bjelinom ćerkom!

Milan Marić (31) u vezi je sa Miom (25), ćerkom Dragana Bjelogrlića, ekskluzivno otkriva Informer! Jedan od naših najpopularnijih glumaca zaljubljen je do ušiju u autorku dokumentarne serije "Ona se budi".

Spojio ih "Toma"

Mia i Milan upoznali su se na snimanju filma "Toma", koji je režirao njen otac, a u kojem Marić igra glavnu ulogu.
- Dosta vremena su zajedno provodili na snimanju i tada su se i zbližili. Počeli su da se druže i zajedno izlaze, a simpatije su proradile na velikoj žurci ekipe filma "Toma" krajem godine u Kinoteci - priča naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su golupčići te večeri očujukali, i to naočigled oca Mie:

Informer


- Proslavljali su milion gledalaca "Tome", svi su bili odlično raspoloženi i nazdravljali. Marić je celo veče proveo u društvu Mie, zajedno su pili i neobavezno čavrljali. Tada su i sevnule prve varnice među njima.
Nedugo posle žurke glumac je pozvao ćerku svog starijeg kolege na piće.
- Videli su se i Marić je odmah stavio karte na sto i rekao Mii da mu se baš dopada, a i ona je njemu priznala da su simpatije obostrane. Iste večeri su se poljubili i tako je sve počelo - otkriva naš sagovornik.

Rano je za planove

Kako saznajemo, novopečeni par nije još spreman da u javnosti govori o svojoj ljubavi.
- Dogovorili su se da neko vreme kriju vezu dok ne vide kuda sve to vodi. Za sada im je super, oboje su zaljubljeni, ali još je rano govoriti o nekoj budućnosti - zaključuje izvor Informera.
Jovana Bogdanović


Lepotica na mamu

Informer


Bjelina ćerka je diplomirani politikolog, a pažnju javnosti skrenula je posle emitovanja petodelnog dokumentarca "Ona se budi", čiji je autor. Miine fotografije i ranije su se pojavljivale u javnosti, a mnogi su komentarisali da je lepotica na svoju majku Maju.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":