05.03.2022.

15:02

Foto: Printscreen/You Tube

Džet set

SKANDAL! Kladionice samo par sati pre finala obustavile klađenje na pesme za Evroviziju! KRIJE LI SE NEKA NAMEŠTALJKA?

Takmičenje za pesmu koja će nas predstavljati na Evroviziji i dalje traje, a i pre nego što je počelo bilo je prožeto skandalima.

Aca Lukas i njegov menadžer, Saša Mirković, više puta su isticali da imaju dojavu da je takmičenje namešteno, a za sve su optužili Oliveru Kovačević koja je navodno, primila mito kako bi "progurala" određene učesnike. 

Informer

Olivera je sinoć, pre početka druge polufinalne večeri, dala izjavu u kojoj je negirala pevačeve optužbe i potvrdila informaciju da će se Aca Lukas i ona videti na sudu.

Informer

Možda Lukasove reči neko i ne bi uzeo za ozbiljno, ali se u međuvremenu pojavila još jedna činjenica, koja ne ide u prilog čelnicima festivala, a koja je sve navela da se zapitaju - ima li istine u Lukasovim tvrdnjama?!

Naime, ekipa Informera je istraživala kako se kreću kvote za pobednika na izboru Pesme za Evroviziju, i tom prilikom došla do šokantnih saznanja - sva klađenja su obustavljena!

Informer

Ana Đurić Konstrakta, koju su mnogi nazvali "favoritom iz senke", imala je kvotu 10 i ljudi su počeli masovno da uplaćuju tikete na njeno ime, da bi na kraju sve kvote nestale.

Poznato je da kladionice gotovo uvek dobro prognoziraju pobede takmičara, jer bi u suprotnom bile na velikom gubitku, ali čini se da su se u ovoj priči i one zbunile!

Zbog svih skandala i optužbi kao da je nemoguće dati razumnu kvotu, jer je dovedeno u pitanje ko su pravi favoriti - favoriti publike ili favoriti nekoga iz senke.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":