07.03.2022.

15:00

Foto: ATA Images

Džet set

HRVATI ZABRINUTI ZBOG KONSTRAKTE Ovo su ZVANIČNE kvote za pesmu Evrovizije na kladionicama, Srbija se PENJE!

Ana Đurić Konstrakta pobedila je na itakmičenju "Pesma za Evroviziju", a u maju će predstavljati Srbiju na prestižnom festivalu.

Od momenta kada se pojavila na polufinalnoj večeri ceo region piše o njoj i pesmi "Umetnica mora biti zdrava", a njena pobeda je bila ubedljiva.

Informer

Srpska pobednica je postala zanimljiva i u zemljama širom Evrope, a ono što strance najviše zanima jeste stih "koja li je tajna zdrave kose Megan Markl", s obzirom da je to uglavnom jedina reč koju razumeju.

Informer

Konstrakta razmatra to da pesmu prevede na engleski jezik, ili da makar u pozadini ide titl kako bi veći deo publike ipak razumeo o čemu umetnica peva.

Pevačica se polako diže na You Tube trending listama, kao i u kladionicama, što je posebno zabrinulo naše susede Hrvate.

Hrvatski portal Index.hr istakao je kako se kvote za srpsku predstavnicu polako smanjuju, dok se za njihovu dižu.

Informer

Ukrajina se nalazi na prvom mestu, a trenutno stanje na zvaničnom sajtu Evrovizije je takvo da je Srbija na 20., a Hrvatska na 30. mestu.

Pobednik je još uvek neizvesan, utoliko više zbog stanja u Evropi, pa neki dovode u pitanje da li će se festival uopšte održati. 

Međutim, za sada nema razloga za brigu. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":