13.03.2022.

12:01

Foto: informer/printscreen

Džet set

CECA O ANASTASIJINOM PRVOM NASTUPU Imala sam tremu! Dobila sam konkurenciju! EVO KOJI SAVET SAM JOJ DALA

 

Ceca kaže da je cele večeri bila uzbuđenja zbog ćerkinog susreta sa publikom. Odmah je gledala sve snimke sa Anastasijinog nastupa, a u intervjuu za Informer je otkrila kako se osećala:

Vi ste u subotu uveče nastupili na Kopaoniku u okviru Mjuzik Vik festivala, a vaša ćerka Anastasija je imala prvi nastup i to u Parizu. Kako ste se osećali?
- Imala sam tremu, ali ne zbog sebe nego zbog Anastasije. Već sam u toku noći preslušala snimke sa njenog nastupa. Imala sam tremu, jer to je moje dete, pa emotivno reagujem. Za sebe nikad nisam imala tremu. Ni ona nije imala, nego ja. 

Informer

Ceca Ražnatović

Jel vas zvala pre nastupa?
- Čule smo se pred nastup i generalnu probu, pričale smo i bila je potpuno kul. Kad sam pogledala klip sa nastupa bila sam uzbuđena. Jako mi je žao sto nisam bila sa njom, ali bila je Lidija, portparol i njeni prijatelji iz Beograda. Sada zvanično imamo još jednu pevačicu u kući. Dosad sam ja bila diva. Dobila sam konkurenciju. 
Mislite li da će Anastasija prevazići vašu slavu?
- Volela bih da Anastasija prestigne moju popularnost. Jer je san svakog roditelja da ga deca prevaziđu. Moram i ja nekad u penziju. Neću sigurno do kraja života da pevam. 

Informer

Anastasija Ražnatović


Šta ćete da radite u penziji? 
- Da pecam! Ali, ne razmišljam o peniziji, ježim se od toga. Ja ću u penziju tek sa 95, a do tada ću biti mlada. Živeću do 120 godine. Znam da se osećam dobro u svojoj koži. Mladalačkog sam duha, puna energije a to je bitno da me održava u životu. Za 30 godina ću izgledati bolje nego sad. 
Jeste li joj dali neki savet?
- Dala sam joj savet da bude što prirodnija i spontanija. Neke moje kolege su govorile da ne bi svojoj deci dali da se bave ovim poslom, jer nije to posao za ženu, ali ja tako ne mislim.  To je lep posao ako se radi na pravi način. Kad ima ko da vas posavetuje, to je najlepši posao na svetu.
Hoće li Anastasija početi da nastupa u Srbiji posle Pariza? 
- Ne znam. Morate nju da pitate. 
Mislite li da je spremna za to? 
- Ako je spremna za Pariz što ne bi bila za Beograd.
Pripremate li vi nove pesme?
- Imam četiri, pet novih melodija pa ću probati sa nekim novim tekstopiscima pošto Marine više nema. Ako se pronađemo, pronašli smo se.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":