14.03.2022.

12:22

Foto:

Džet set

NE MOŽE SEBI DA OPROSTI! Dragana Mirković nikada nije odgovorila na Ksenijin apel za razgovor, godinama se pita šta je htela da joj kaže!

Ksenija Pajčin, pevačica, tragično je nastradala pre devet godina. Nju je ubio njen tadašnji verenik Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. Mnogobrojne njene kolege zapravo su bili njeni prijatelji, koji i dan danas ne mogu da se pomire sa smrću pevačice. 

Dragana Mirković, otkrila je da je Ksenija tražila nekoliko dana pred smrt, da hitno razgovaraju. Nažalost nisu useple da uspostave kontakt, a pevačica ni dan danas sebi ne može da oprosti što nisu uspele bar da se čuju.

Informer

Ksenija Pajičin

- To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica. Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu- rekla je u "Premijera Vikend Specijalu" Dragana Mirković.

Informer

- Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: 'Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem'. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno. -  ispričala je pevačica.

Informer

printscreen

Zaposleni u osnovnoj školi koju je Ksenija pohađala takođe su otkrili neke detalje o pevačici koji do sada nisu bili poznati.

- 1991. završila je osmi razred, bila je osmo šest. Bila je jako lepa, ali i prilično nemirna, imali smo određenih problema sa disciplinom, ali mislim da je to normalno za taj uzrast.

Nakon osnovne, Ksenija je upisala Petu beogradsku gimnaziju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":