16.03.2022.

09:05

Foto: Privanta arhiva/Instagram

Džet set

ODREĆI ĆU JE SE AKO ME OBRUKA! Majka Milice Dabović progovorila o ćerkinom učešću u rijalitiju

Bivša košarkašica trenutno je u Dominikanskoj Republici, gde sa još 19 učesnika testira svoje granice izdržljivosti kako bi obezbedila bolju budućnost petogodišnjem sinu Stefanu.
- Otkad ne igra košarku, moja ćerka nema primanja. Pritom je i samohrana majka! Zbog svega toga je u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Otac Milan i ja joj pomažemo, ali to nije dovoljno za nju i dete. Rekla mi je da ulazi u rijaliti da bi zaradila novac, kupila sinu Stefanu stan i obezbedila mu bolju budućnost - priča za Hit Nevenka Dabović, majka bivše košarkaške reprezentativke.

Informer

Milica Dabović sa majkom, sinom i sestrom

Prodaje odeću
preko Instagrama

Nevenka kaže da njena ćerka i dalje prodaje garderobu na internetu:

- I dok učestvuje u rijalitiju, Milica zarađuje novac. Prijateljica vodi njen Instagram profil na kom prodaje polovnu garderobu, ali i trenerke koje je moja ćerka dizajnirala.

Ona veruje da će njena ćerka trijumfovati u "Survajveru" jer je borbena i inteligentna.
- Milica se nada pobedi, jer ne voli da gubi! Veoma je borbena, što je i dokazala kroz uspešnu karijeru. U "Survajveru" će učestvovati u raznim igrama i takmičenjima i verujem da će pobeđivati! Mišićava je i to će joj pomoći da izdrži u borbama na plaži, ali i u vodi. Odrasla je pored mora u Herceg Novom i savršeno pliva. Lako će se snaći i za hranu na pustom ostrvu, jer ume da peca - kaže Nevenka i dodaje da ona i suprug nisu bili za to da im naslednica učestvuje u rijalitiju:
- Ako me Milica obruka, odreći ću je se! Volim je, ali zna da ne sme da osramoti porodicu. Zvali su je i u "Zadrugu", ali srećom, nije ušla, jer se tamo po ceo dan valjaju po krevetima i svađaju. Da je to uradila, završila bih s njom za ceo život!
Dok se Milica bori da zaradi za stan preživljavajući bez osnovnih uslova za život, dotle njen sin provodi vreme sa bakom i dekom u Herceg Novom.
- Nije joj bilo lako da ostavi Stefana, ali on uživa sa nama. Ma i ne pita za majku, baš ga briga, lepo mu je. Igramo se, šetamo se pored mora... - kaže Miličina majka.

BONUS VIDEO: