17.03.2022.

10:10

Foto: Novak Djurović

Džet set

OVAKO IZGLEDA OTAC MILICE PAVLOVIĆ! Ne voli što je pevačica, a rastali su se kad joj je bilo samo TRI MESECA!

Milica Pavlović često govori o tome kako je sve što ima stekla sama i da su joj najveća podrška u životu bili baka Rada i deka Vladimir, koji su je i odgajili.

Informer

Milica Pavlović

Milica ne krije da je rođena u Švajcarskoj, ali da ju je majka kada joj je bilo samo tri meseca donela u Donji Bunibrod kod babe i dede i ostavila. Pevačica nikada nije imala dobar odnos s majkom, ali tvrdi da se sa ocem Dragoslavom viđa i da se lepo slažu.

Informer

Milica Pavlović sa ocem Dragoslavom

Milica je u nekoliko navrata govorila o ocu kod kog je nekoliko puta bila u Švajcarskoj:

- Tata ne voli što sam pevačica. Znam da bi više voleo da imam neki stalni posao sa normalnim radnim vremenom- ispričala je pevačica

- Bila sam kod tate u Švajcarskoj, ali mi se ta zemlja uopšte nije dopala. Ljudi su nedruželjubivi i preokupirani poslom. Niko ne živi punim plućima. Nema šanse da bih u toj zemlji napravila neki uspeh- iskrena je pevačica koja otkriva da je, uprkos svemu, imala lepo detinjstvo:

Informer

Milica Pavlović sa bakom Radom

- Imala sam divno detinjstvo i nikada ništa ne bih menjala. Svu ljubav nadoknadili su mi baka i deka. Oni su mi usadili neke tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Ipak, oduvek se znalo ko su mi otac i majka, i o njima se u kući uvek najbolje govorilo. Ne želim da neko pomisli da se otac nije brinuo za mene. Dolazio je stalno i izdržavao celu porodicu. Ipak, nije mu bilo pravo kad sam mu rekla da se poseban osećaj koji imam sa bakom i dedom gradi godinama - priznala je pevačica. 

Deda Vladimir preminuo je u novembru 2020. godine, a Milica je dovela baku u Beograd kako bi joj bila u blizini. Pošto je ona u međuvremenu obolela od Alchajmerove bolesti, smestila ju je u dom i obezbedila joj najbolju negu. Porodična kuća nadomak Leskovca ostala je prazna.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":