18.03.2022.

10:48

Foto: printscreen

Džet set

GOCA OPLELA PO LUKASU Namerno pravi skandale VOLI BODE PRST U OKO Ne sviđa mi se njegova pesma

Pevačica Goca Tržan koja je u poslednjem trenutku odustala od učešća na "Pesmi za Evroviziju" otkrila je šta misli o pobednici Ani Đurić Konstrakti, ali i Aci Lukasu koji je brojnim skandalima obeležio ovogodišnje takmičenje.

Informer

Goca Tržan


Goca je otkrila da je odlučila da se ne takmiči jer je išla na vantelesnu oplodnju, ali je prezadovoljna ovogodišnjom pobednicom. Numera "Oskar" koju je izveo Aca Lukas, Tržanki nije legla:
- Iskreno, meni se nije svidela Lukasova pesma. Ne mislim da je to pesma...jednostavno nije po mom ukusu...On je fakat Balkanska zezda koja ima mnogo publike i puni arene, klubove. To je nesporno. Ali da li je on čovek koji treba da ide da predstavalja Srbiju, nisam sigurna u to - kaže Goca.

Informer

Aca Lukas


Ona dodaje da je ne čudi što je Lukas pre finala optuživao organizatore da je takmičenje namešteno i tako izazvao brojne skandale:
Lukas je majstor da podigne prašinu. On je vrlo smišljeno sve ovo radio i to je potpuno u redu. Nije mi tu ništa čudno, jer Lukas voli da irinita i da bode prst u oko, to je njegov način - smatra pevačica.
Goca poručuje Lukasu da bi sada trebalo da čestita Ani Đurić Konstrakti.
- Žena je pobedila, pruži ruku, čestitaj i idi dalje. Kako da ti kažem. Možeš sada da teraš mak na konac dokle hoćeš, ali čovek mora da bude podjednako dobar i kada dobija i kada gubi.

Informer

Konstrakta

Tržanka smatra da Konstrakta ne može da se snađe u svom ovom ludilu:
- Žena u ovome u čemu se našla je u potpunom čudu i pita se: "Što mene napada neki Aca Lukas, šta ja idem sa njim?" To je glupo! Mislim stavio si ženu u takvu poziciju, a ona nije uopšte iz ovog sveta. Vi ne biste znali ko je ona da nije pobedila na izboru za pesmu Evrovizije.