19.03.2022.

09:31

Foto:

Džet set

SESTRO, SNIMI NEKI HIT! Saška Karan izvređala Marinu Visković, pevačica brutalno odgovorila!

Saška Karan napala je Marinu Visković, a pevačica je sada odlučila da joj odgovori.

Na svom Instagram profilu postavila je objavu na kojoj se obratila Saški, i nije joj ostala dužna. Da li će se ovaj novi estradni rad završiti samo na ovome, ili će pevačice nastaviti da se prepucavaju preko društvenih mreža, ostaje nam da vidimo.

Naime, Saška je na svom Instagram nalogu poručila Viskovićevoj:

- Ne sviđa mi se tvoja nova pesma, a da je nisam ni čula. Marina Visković uradila zube! Sestro snimi i neki hit. Priča da ima 4 albuma, pa toliko nema ni Tanja Savić, a veća je zvezda od tebe - napisala je Saška Karan.

Marina je na svom Instagram nalogu uzvratila Saški na komentare:

- Gospođo i ne možete da čujete moje pesme, prvo nisu za vaš uzrast, a drugo zatvoreni ste u rijalitiju više od pet godina. Nastavite tamo da se pljujete pljuvačkom, a mene pustite da blistam svojim holivudskim osmehom. Šteta, baš ste mi bili simpatični kada terate đavole - napisala je Marina i nastavila:

Informer

- Ovako niti se opterećujem niti me zanima šta ko misli, bitni ili nebitni ljudi. Svaku svoju kapljicu znoja cenim i neću dozvoliti da se bilo ko sprda sa tim. Inače, malo me to sve i zabavlja, ali me ne pogađa uopšte, tako da ne sekirajte se, zezam se - zaključila je Viskovićeva.

Informer

Da li će joj Saška uzvratiti na ove reči, pokazaće vreme.

BONUS VIDEO! POGLEDAJTE EMISIJU "NA SASLUŠANJU" U KOJOJ JE UČESTVOVALA MARIJA: