19.03.2022.

21:30

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

VIKI MILJKOVIĆ ZARADILA 3.000.000 EVRA OD OVOGA?! Pevačica zgrće masnu lovu - cveta joj privatni biznis?!

Kako prenosi "Kurir", mnogi bogataši su angažovali njenu firmu, pa pevačica i njen suprug Dragan Tašković Taške, kako se procenjuje i navodi, za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra.

Informer

Viki Miljković i Taške

Viki, osim što prodaje stanove na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu, već nekoliko meseci navodno posluje i na tlu Amerike, na Karibima i u Dubaiju. Ali Miljkovićeva ne prodaje samo luksuzne stanove, već i vile, stoji na sajtu njene kompanije.

Luksuzni stanovi i vile koji su u ponudi njene kompanije nalaze se na ekskluzivnim lokacijama širom Amerike. Tako je cena jednog stana od 69 kvadrata u Los Anđelesu na Brodveju čak 555.000 dolara, što znači da je za metar kvadratni potrebno izdvojiti oko 8.000 dolara. Malo veći stan od 84 kvadrata košta 719.000 dolara, dok je najskuplja nekretnina ona na Oušen aveniji - za nju treba izdvojiti 1.500.000 dolara. Naravno, svi prateći elementi se plaćaju posebno, pa je tako cena parking-mesta u Čikagu procenjena na 50.000 dolara. Osim što učestvuje u posredovanju tokom prodaje, Violetina firma nekretnine oprema nameštajem i svim ostalim detaljima po želji kupca, pa joj je i ovo dodatni vid zarade.

Informer

Viki Miljković

Podsetimo, Viki i njen suprug Taške nedavno su dobili prestižno priznanje na polju nekretnina. Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru Beograda na vodi, a među klijentima su Ceca Ražnatović i ostale kolege sa estrade.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":