20.03.2022.

15:09

Foto: E- Stock/Koca Sulejmanović

Džet set

SRAMOTA! LINČUJU GA ZBOG DONACIJA CRKVI! Nikola Rokvić hteo da da novac u rodno mesto oca Marinka, a OVAKO su mu odgovorili!

Pevač Nikola Rokvić, isto kao i njegov otac Marinko koji je preminuo pre par meseci, važi za velikog vernika. Mir pronalazi u pravoslavlju i molitvi, a sada je želeo da uradi nešto lepo za lokalnu zajednicu u rodnom mestu njegovog oca.

Naime, Rokvić je rešio da proda svoj Tviter nalog kako bi novac donirao u izgradnju puta do crkve:

- Prodajem Tviter profil, dao bih novac za izradu puta do crkve u rodnom mestu mog oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih, javite se. Ne znam ni kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka, neka pomognu sa informacijama. Hvala - napisao je Rokvić i oduševio pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Međutim, kao i uvek, javili su se oni koji "znaju bolje", pa su ga napali zbog ovog huanog postupka.

"Hajde probaj ovako... Daješ novac za lecenje jednog deteta a ne da pop kupi novi audi. Daj razmisljaj malo.", "Bolje da si dao zaradu od jednog nastupa ili organizovao humanitarni koncert, svi bi se odazvali. "Ajde, muko jedna. Tata da je htio napravio bi aerodrom kod te crkve. Sjedi u džipa, odvezi se u Petrovac, prodaj ga i ostavi pare za put. Toliko će biti dovoljno." - bili su samo neki od zluradih komentara koji su se našli ispod ove objave.

Naravno, javili su se i oni koji su branili Nikolin plemeniti čin, a šta će biti sa putem, ostaje nam da vidimo.