21.03.2022.

07:05

Foto: printscreen

Džet set

TAJNI SUSRET PEVAČICE I GRADONAČELNIKA Tanja slavila rođendan sa Draškom na Kopu!

Pevačica i političar u vezi su od januara prošle godine, kad su prvi put viđeni na Jahorini. Godinu dana kasnije ponovo su uhvaćeni na planini, ovog puta na Kopaoniku, gde je Draško održao predavanje iz oblasti ekonomije, a Tanja je imala nastup.

Informer

Tanja Savić

- Draško i Tanja dogovorili su se da se sastanu na Kopu, kako bi zajedno proslavili njen rođendan. Videli su se u hotelu kad je on završio predavanje. Kako bi izbegli medije, Draško je rešio da se ne pojavi na njenom nastupu. Tanju su prijatelji pred tezgu snimali kako duva svećice sa rođendanske torte. Tu je bio i njen momak, ali su rešili da njega ne snimaju - priča naš izvor blizak paru.

Iako je Tanja viđena nekoliko puta kod Draška u Banjaluci, a on u njenom selu Radinac kod Smedereva, oboje odbijaju da javno priznaju vezu. Tanja čak tvrdi da je sama već dve godine, otkad je rešila da se razvede od Dušana Jovančevića.

Informer

Draško Stanivuković

- Mediji uporno žele da nađem srodnu dušu. Potreban mi je baš takav muškarac s kojim me povezuju. Međutim, dve godine sam sama! Spremna sam za novu ljubav, ali još je nemam - rekla je folkerka nedavno za Informer.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":