20.03.2022.

20:37

Foto: ATA Images/Insajder/Marko Đoković/Ivan Dobričić

Džet set

EVO SA KOLIKO GODINA SU POZNATI IZGUBILI NEVINOST! A ovako je izgledalo prvo se*sualno iskustvo Cece Ražnatović!

Kristijan Golubović nevinost izgubio sa 13 godina.

Informer

Kristijan Golubović

- Prvi se*s sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav koja je išla sa mnom i u osnovnu školu - istakao je Golubović.

Svetlana Ražnatović Ceca izgubila je nevinost sa 18 godina.

Informer

Ceca Ražnatović

- Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam - pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u se*su - priznala je Ceca.

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da je prvi se*s imao sa jednom čobanicom.

Informer

Zdravko Čolić

- To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan - uz osmeh je pričao Čola.

Starleta Stanija Dobrojević prvi se*s imala nakon punoletstva.

Informer

Stanija Dobrojević

- Mene mama nije do 17, 18. godine pustila samu sa dečkom na more! Ja kukam, plačem, pričam da sve drugarice idu sa momcima, a ona meni - idi slobodno, ali kad se vratiš, idete oboje kod ginekologa. Danas devojčice 'to' rade sa 13, 14, a ja sam se čuvala nakon petogodišnje veze - ispričala je Stanija tokom učešća u rijalitiju "Farma".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":