21.03.2022.

18:12

Foto:

Džet set

SVE PRŠTI OD LUKSUZA Pogledajte Rastin penthaus na Vračaru, nećete verovati šta sve ima!

Reper Stefan Đurić Rasta se danas pohvalio na Instagramu da mu kazna izdržavanja kućnog pritvora ističe za nešto manje od mesec dana, a sada je pokazao stan u kome je proveo osam meseci zatvorske kazne.

Naime, Rasta je objavio spot za novu pesmu, koji je snimio u luksuznom stanu na Vračaru.

Jasno se vide delovi penthausa u kojem najčešće boravi, a unutrašnjost je toliko lepa, da mu je izdržavanje kazne u ovakvom domu sigurno palo mnogo lakše.

Veliki dnevni boravak krasi elegrantan nameštaj u krem nijansi kao i skupoceni kristalni luster. Jedan deo dnevne sobe ispunjen je igračkama i namenjen je ćerki Tari koja često boravi kod njega.

Informer

Reper je napravio i kutak u koji je smestio instrumente kao i tehničke uređaje, koji mu služe da snima pesme tokom izdržavanja kazne. Kupatilo je opremljeno hidromasažnom tuš kabinom koja ima mogućnost da menja boju svetla.

Zanimljivo je da je Rasta otkrio i da ima sklonosti ka kuvanju pa je pokazao i nekoliko specijaliteta koje je napravio.Ono što je svima zapalo za oko su i dva kućna ljubimca koja su mu pravila društvo sve vreme: pas pomeranac i ruska mačka.Pored svega, Rasta je u stanu pokazao i kutak koji je namenjen za treniranje.

Kako izgleda unutrašnjost njegovog stana, možete pogledati u galeriji ispod!

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":