22.03.2022.

14:08

Foto: informer

Džet set

PETRA SE PONOVO OGLASILA NAKON UZNEMIRAVANJA OD STRANE SAVELJIĆA! Divčeva ćerka ima važnu poruku!

Petra Divac, ćerka proslavljenog košarkaša Vlade Divca, našla se u žiži interesovanja kada je u javnosti procurila informacija da joj je fudbaler Niša Saveljić slao uznemriujuće poruke.

Informer

Ponovo se oglasila... Petra sa ocem, Vladom Divcem

Niša koji je ujedno i Divčev dugogodišnji prijatelj, ali i otac Petrinog druga Nikolasa, slao joj je poruke koje su kod nje izazvale traume.

Ona se sada oglasila i obratila onima koji se loše odnose prema žrtvama nasilja:

- Kada kriviš žrtvu, podržavaš zlostavljača - poručila je Petra. 

Informer

Podsetimo, njen otac proslavljeni košarkaš Vlade Divac pretukao je bivšeg fudbalera i nekadašnjeg prijateljka Nišu Saveljića krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, jer je muvao Petru.

Do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje. Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu.

Petra Divac se posle skandala za Kurir oglasila i otkrila kroz šta je prolazila u periodu kada joj je Savaljić slao poruke, koje je pokazala i roditeljima.

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu. Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga, i poznanik mog oca sa kim ima i puno zajedničkih prijatelja- navela je između ostalog tada Petra.