Autor: Informer.rs

23.03.2022.

11:52

Foto: Privatna arhiva

Džet set

VANREDNO UKLJUČENJE! Jovana raskrinkava elitnu prostituciju na Jahorini POLITIČARI SE ŠVALERIŠU, OTKRIĆU NJIHOVA IMENA

Jovana Jeremić je otišla na ovu planinu i tako je otkrila kako elitne drugarice noći dolaze do klijenata koji su puni love.
- Ovo je vanredno izdanje emisije "Do koske sa Jovanom Jeremić". Zašto? Zato što sam došla do najnovijih saznanja vezano za elitnu prostituciju na planini. Tema današnjeg uključnja jeste planinska prostitucija. Kako se vrši, kako se devojke nabacuju klijentima i ko su zapravo klijenti elitnih prostitutki na planinama - kazala je Jovana u emisiji.

Informer

Jovana Jeremić


Ona je otkrila sočne detalje koje je saznala:
-  Ja ću vam odmah reći ekskluzivnu informaciju: kako elitne prostitutke dolaze do svojih klijenata. Šokantno saznanje! Na automobilima ispred hotela, to su oni nabudženi, skupi automobili. Kako padne sneg te devojke ostavljaju svoje brojeve telefona na šoferšajbanama i na prednjim delovima automobilima, ali i na zadnjim staklima. Onda budžovan kada dođe on zna o čemu se radi. Da je ta i ta riba u tom i tom hotelu, čim je tu ostavila broj telefona. I tako kreće cirkulisanje. Klijenti su vrlo uticajni ljudi koji dođu kao na neko poslovno putovanje, ali se vrlo brzo iskradu, odrade to što su planirali i vraćaju se kući glumeći velike porodične muškarce. Međutim nisu računali na jednu stvar - da će da se pojavi Jovana Jeremić koja ima sve informacije.

Informer

Jovana Jeremić na Jahorini

Jeremićeva kaže da će otkriti imena nekim muškaraca koji koriste ove usluge:
- Samo ću vas zaintrigirati toliko i reći vam da su najčešći klijenti planinskih elitnih prostitutki pre svega biznismeni i neki političari otkriću u narenom izdanju rubrike "Do koske sa Jovanom Jeremić". Neka se do tada kuvaju.