24.03.2022.

11:31

Foto: e-stock

Džet set

MIRJANI PRETI ZATVOR?! Zbog ovoga je Miroslav tužio bivšu ljubavnicu! (VIDEO)

Mirjana Antonović jutros je stigla u sud zbog krivične prijave koju je protiv nje podneo protiv nje, a ona je sada otkrila o čemu se radi.

- Radi se o krivičnoj prijavi za krivično delo "Povreda tajnosti podataka". Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017. godine kao i o nekim člancima. Danas nismo mogli da se izjašnjavamo, potrebno je iskopirati sve, Mirjana će se naknadno oglasiti povodom toga. Ovo nije suđenje, ovo je istražni postupak- rekao je advokat i dodao:

Informer

Rešio da je otera u zatvor... Miroslav Ilić

- Ovo je krivično delo, nije za naknadnu štete. Kazna je do godinu dana zatvora i novčana kazna. Tužilaštvo nam nije dozvolilo da izvršimo uvid u dokumentaciju koja prati krivičnu prijavu. Kada budemo sve videli i uporedili sa stvarnim objavama, Mirjana će onda moći da se izjasni- zaključio je advokat.

Informer

Krivično je goni Ilić... Mirjana Antonović

Mirjana je otkrila kako se oseća povodom svega.

- Šokantno je sve ovo, nismo pročitali sve, ali treba vremena da sve to lepo pogledamo i vidimo šta je u pitanju. Nisam uplašena, ovo je očekivano da neki problemi nastanu kako bi se odugovlačila situacija- rekla je ona, pa dodala kako se osećate kada vidi Ilića.

- Ja ne poznajem tog čoveka. To je druga osoba od one koju sam poznavala i volela, to je sasvim drugi čovek. Ljuta sam na njega što maltretira rođeno dete. Devin se oseća kao ja- zaključila je ona.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":