27.03.2022.

07:58

Foto: printscreen instagram/dadopolumentaofficial

Džet set

OVAKO IZGLEDA PRVA ŽENA DADE POLUMENTA! Zastaće vam dah kad budete videli kakva je lepotica (FOTO)

Dado Polumenta, 2012. godine oženio se sa Selmom Mekić. Nakon pet meseci braka, pevač je odlučio da stavi tačku na taj brak i da svako nastavi svojim putem. 

- Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama – rekao je svojevremeno izvor blizak ovom paru.

Polumenta je posle nekog vremena uplovio u odnos sa manekenkom Ivanom Ivković, sa kojim je dobio dve ćerke. Veoma je posvećen svojim naslednicama, i ćesto kači slike na društvene mreže sa njima.

Informer

Sa druge strane, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

Informer

- Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam srećna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način - poručila je ona jednom prilikom.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":