28.03.2022.

08:00

Foto:

Džet set

ANASTASIJA PRIKLJUČENA NA INFUZIJU Doktori HITNO reagovali, Ražnatovićevoj ukazana NEOPHODNA stručna pomoć!

Anastasiji Ražnatović pozlilo je u subotu uveče pred nastup u Nemačkoj, pa je morala da ga otkaže! Pevačici je bilo toliko loše da su njeni saradnici pozvali hitnu pomoć kako bi je doktori pregledali.

Cecina ćerka je odmah priključena na infuziju, posle koje joj je bilo bolje, ali i dalje nije imala snage da izađe na binu. Zbog toga je u poslednji čas otkazala svirku i obećala publici da će ubrzo zakazati novi koncert. Ona se juče vratila u Beograd, a na aerodromu ju je sačekala tetka Lidija Ocokoljić. Pevačica je i dalje bila bleda, jedva je stajala na nogama, pa se brzo uputila kući da se odmori.

Informer

- Anastasija je u subotu ujutru stigla u Esen, gde je uveče imala zakazan nastup u jednom klubu. Ceo dan je bila raspoložena i jedva je čekala da peva. U popodnevnim satima je počela da se sprema za koncert, frizer ju je isfenirao, a potom je osetila jake bolove u stomaku - započinje priču izvor blizak pevačici.

Primila infuziju

Naš sagovornik kaže da joj se odjednom zavrtelo u glavi i da se saradnicima požalila kako joj je ispred očiju sve crno:

Informer

- Anastasiju je oblio hladan znoj, počele su da joj drhte ruke, a potom i celo telo. Stomak ju je nenormalno boleo, hvatala ju je nesvestica... Kada su videli koliko joj je loše, Tasini saradnici su pozvali hitnu pomoć. Doktori su je odmah priključili na infuziju. 
Ražnatovićeva je tek posle sat vremena malo došla sebi. 
- Koktel vitamina i lekova joj je ublažio bolove, ali nije imala snage da ustane iz kreveta. Kada je shvatila da neće moći da održi nastup, potresla se. Celu noć nije spavala jer je smatrala da je izneverila publiku. Ujutru ju je doktor ponovo pregledao, a zatim se uputila ka aerodromu - priča izvor.
 
Stigla kući

Pevačica je u Beograd sletela juče oko 13 časova. Po nju je na aerodrom "Nikola Tesla" došla tetka Lidija Ocokoljić, koja joj je nosila kofer i kese, jer je pevačica bila iscrpljena. Njih dve su odmah sele u kola, kako bi Anastasija što pre stigla kući i legla u krevet. 
Tasa nije bila raspoložena za priču, pa nam je kratko rekla: 
- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Izvinjavam se svakome ko je bio u publici što se nismo družili. Ispraviću ovu grešku novim datumom za koncert u Esenu. 
 

Marina pevala i Anastasijin blok

Marina Visković i Anastasija Ražnatović trebalo je zajedno da nastupe u poznatom nemačkom klubu. Pošto Ražnatovićevoj nije bilo dobro, Viskovićeva je pevala i njen blok. Iako su fanovi želeli da vide i slušaju Anastasiju, Marina je napravila takvu atmosferu da se publika nije mnogo bunila što Tasa nije bila na sceni.