28.03.2022.

08:52

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

LUNA I MARKO ZA JEDNU STVAR U STANU DALI 30.000 DINARA! Opremili gajbu od 160.000 evra u fulu, ovako sada izgleda!

Luna Đogani i Marko Miljković nisu krili da su kupili stan od 80 kvadrata koji su platili 160.000 evra, a nedavno su se i uselili sa ćerkicom Mijom.

Informer

Sredili ceo stan...

Oni su stan u potpunosti opremili, a Luna je objavila snimak terase na kojoj su uživali proteklih dana. Osim stolova i stolica, tu se nalazi i velika ljuljaška, a sa njihove terase pruža se lep pogled na grad. Samo ljuljaška košta oko 30.000 dinara, dok baštenska garnitura staje oko 20.000 dinara.

Informer

Luna Đogani uživa na svojoj terasi

Luna i Marko u početku su živeli u stanu koji je Luna kupila nakon pobede u "Zadruzi 2", a koji je postao premali za njihove potrebe sada. Novi stan na Bežanijskoj kosi, Luna i Marko su kupili na kredit, a spekuliše se da je cena kvadrata 2.000 evra. 

Informer

Marko sa ćerkicom Mijom isprobao ljuljašku...

- Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cena kvadrata je 2.000 evra, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unapred za kupovinu, ali on za to neće da čuje - priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":