28.03.2022.

09:46

Foto: ATAIMAGES

Džet set

BLEDA I ISPIJENA! Prve fotografije Anastasije po dolasku u Beograd nakon što joj je POZLILO pred nastup! Uz nju sve vreme jedna žena!

Bleda i ispijena, Anastasija Ražnatović stigla je juče u Beograd gde ju je foterporter uslikao čim je izašla sa leta iz Nemačke. 

Informer

Nije joj bilo dobro... Anastasija

Pevačica se jedva kretala, a iz Esena je stigla u pratnji svoje tetke Lidije Ocokoljić koja je ne ispušta iz vide i koja joj je prva pritekla upomoć kada se mladoj pevačici slošilo.

Informer

Tetka je sve vreme bila uz nju... Anastasija i Lidija

Podsetimo, Anastasiji je pozlilo u toku priprema pred nastup. Mlada muzička zvezda je stigla u pratnji svoje ekipe od osam članova i sve je obećavalo da će i to veče biti sjajno, kao pre desetak dana u Parizu kada se desio prvi Anastasijin nastup.

Plan je i ovog puta bio da se uz nju na sceni pojave četiri plesača, a pre nje je nastupala Marina Visković koja je već napravila atmosferu da su svi uveliku bili na nogama.

Informer

U toku samog spremanja, Anastasiji je pozlilo, uhvatila ju je iznenadna malaksalost i drugi prateći simptomi, pa je pevačica bila na ivici kolabiranja.

Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu.

Tim povodom Anastasija jutro nakon što je noć provela sa medicinskim osobljem, kaže:

- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci - poručila je Anastasija.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":