31.03.2022.

23:53

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

DARKO LAZIĆ JEDVA PREŽIVEO UDES, A SAD NAJAVIO NEŠTO JOŠ GORE: Voziću motor dok sam ŽIV!

Darko Lazić (30) ne odustaje od brze vožnje! Folker je jedva preživeo saobraćajku pre tri i po godine, kada je kolima sleteo s puta, a sada ne silazi s motora! Darka je "Paparaco lov" snimio na Fruškoj gori kako vozi svoju verenicu Barbaru Bobak na motoru, koji je pozajmio od prijatelja.
Darko kaže da je toliko postao zavisan od brze vožnje da je rešio da kupi motor!

Informer


- Barbara i ja volimo da se vozikamo motorom. Nemam strah od brze vožnje, iako sam imao više udesa. Planiram uskoro da kupim najbrži motor! Ako je najbrži, onda je i najskuplji i najbezbedniji. Voziću ga dok sam živ! Ma niko me neće sprečiti u tome. Nemam nikakav strah, a bitno mi je i da se ne plaše ni osobe koje se voze sa mnom - priča za Informer pevač.

Informer


Lazića smo podsetili da je imao udes upravo motorom pre šest godina, kada se zakucao u banderu i zadobio prelome ruke na nekoliko mesta.
- Tačno je, imao sam čukanja ranije. Motor mi je bio potpuno uništen, ali sada sam obazriv! To je bilo dok sam bio mlad i lud. Moram da napomenem da nikad ne vozim pijan! Vodim računa o svom životu.

Informer


Darko je pobesneo na čaršijske priče da čak i motor vozi bez dozvole.
- Ja ne znam šta su se svi okomili na mene. Dozvolu za motor mi niko nikad nije oduzeo! Ma neka mi se napuše ku*ca svi koji kažu da nemam dozvolu. Dosta mi je više da se svi bave mojim životom. Zar nemaju preča posla?! Nikog ne diram, a na mene su se svi okomili. Ljudi, gledajte svoja posla i prestanite da budete zavidni - priča Lazić i dodaje da se posvetio poslu i porodici.


- Ja ne diram nikog, živim svoj život, svaki vikend radim, a kada ne nastupam, provodim vreme u studiju. Hoću krajem maja da izdam album, to mi je sada prioritet. A kada previše radim, volim da sa mojom Barbarom odem u prirodu i da roštiljamo. Tamo su nas i snimili iz "Paparaco lova" - završava priču Darko.
 

Ponovo sam polagao vožnju!

Darko Lazić tvrdi da je ponovo polagao vozački ispit nakon što je u oktobru 2018. jedva preživeo saobraćajku.
- Imam dozvolu i za kola. Polagao sam ponovo vožnju - rekao nam je pevač, koji je odbio da nam pokaže vozačku dozvolu. 
Darko je, podsetimo, 2018. godine doživeo saobraćajku dok je upravljao autom bez vozačke dozvole, koja mu je ranije oduzeta zbog prekršaja. Tada je kolima skrenuo s puta i nekoliko puta se prevrnuo, pri čemu je zadobio teške povrede glave, grudi, pluća i butne kosti, nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu... Više od mesec dana proveo je u bolnici, gde su mu se lekari borili za život.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":