31.03.2022.

22:38

Foto: Informer.rs

Džet set

BEKUTA DONELA DRASTIČNU ODLUKU! Evo koliko dugo neće pevati u Beogradu!

Ana Bekuta tiho i na svoj način pati zbog smrti partnera Milutina Mrkonjića, koji je u novembru prošle godine preminuo u 79. godini.

Informer

Tuga je prevelika... Ana Bekuta

Mesec dana nakon smrti političara pevačica je održala prvi nastup za doček Nove godine, ali uprkos velikom broju ponuda za poslovni angažman, donela je važnu odluku, a to je da u Beogradu neće održavati tezge dok se nekadašnjem funkcioneru SPS ne navrši godinu dana od smrti.

Kako prenose mediji, na ovaj korak Bekuta se odlučila jer je u restorane i klubove u kojima je radila uglavnom išla s Mrkom. To je sada potvrdila i njena prijateljica:

- Ana je najangažovanija naša pevačica, ali je mnoge tezge otkazala nakon Mrkine smrti. Pored toga, rešila je da ne peva u prestoničkim klubovima i restoranima do godinu dana jer joj to teško pada. Političar je s njom išao na svaki nastup, bukvalno se nisu razdvajali. Svaki lokal u njoj budi uspomene i to joj teško pada. Gde god da se okrene, Anu sve podseća na Mrku. Zato je i rešila da sebi ne otežava, već da sačeka godišnjicu i onda će pevati i u prestonici. Mislim da bi joj Mrka zamerio na ovoj odluci, ali je razumem - priča izvor blizak muzičkoj zvezdi. Prema njenim rečima, estradna diva vratila se poslovnim obavezama, ali u tišini i te kako pati za Mrkonjićem.

Informer

Ne može da se oporavi od njegove smrti... Mrka i Ana

- Sve je na njega seća. Redovno ide na groblje, sama jer joj tako najviše prija. Profesionalno odradi i "Zvezde Granda" i sve obaveze koje ima, ali joj Mrka mnogo nedostaje. Prijateljima priča kako joj je kuća prazna otkako je otišao na večni počinak, ali rado održava kontakte sa svim prijateljima s kojima su se družili i noći provodili u smehu i zabavi - završava ona. Otkako nas je funkcioner napustio, Bekuta se nije oglašavala, niti javno pričala o gubitku. Ono što je poznato jeste da svaki svoj nastup uglavnom počinje čuvenim hitom iz filma "Toma". - Ja nemam više razloga da volim, ja nemam nikog da mi kaže kako da prebolim - zapeva uvek Bekuta. Jednom prilikom je nakon nastupa poručila publici: - Prebolećemo sigurno sve svoje strahove i rane.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":