04.04.2022.

18:33

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA IZGLEDOM! Voditeljka promenila boju kose, evo kako izgleda!

Jovana Jeremić je voditeljka koju godinama unazad možemo videti na TV ekranima, a temama i gostima privlači veliku pažnju javnosti, ali i gledanost. Zbog toga, ne čudi što je zovu "Kraljica šera", a zbog svojih izjava koji su mnogi počeli da citiraju, najavila je i da će izdati knjigu.

Jovana je tražena, kako na televiziji tako i na Instagramu, a poslednjom objavom šokirala je svoje pratioce. Naime, na poslednjoj fotografiji Jeremićeva ima roze kosu, a iako je u pitanju efekat, Jovana je umela i te kako lepo da ga iznese. 

- "Ne treba mi druga žena kad 365 dana u godini imam različitu u tebi.” Rečenica koja se odnosi na moj talenat za transformaciju, ali i partnerske odnose. Od malena sam volela da eksperimentišem sa svojim fizičkim izgledom. Svakog dana kao klinka sam bila različita, mama mi je tu bila velika podrška. Imala sam svoju šnajderku Bisu koja je šila sve moje kreacije - od indijanke, princeze Bel, Male sirene, do kostima doktorke, advokatice, policajke, direktorke i dame. To je ostalo i dan danas. Eksperimentisem sa fizičkim izgledom i stilom, kao i frizurom, ali jedna stvar je kod mene samo NEPROMENLJIVA- MOJA DUŠA - napisala je Jovana i objavila fotku, a kako izgleda sa "novom" bojom kose procenite sami.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":