05.04.2022.

07:05

Foto: Instagram/Kaja Ostojić

Džet set

MOJ BIVŠI MUŽ JE NARKO DILER, ĆERKA GA SE STIDI Kaja Ostojić progovorila o bivšem suprugu!

Kaja Ostojić kaže da je njen prvi suprug Nikola Dragojlović narko-diler i da ga se njihova ćerka stidi! Pevačica se za ovog Užičanina udala kada je imala 19 godina, a sada je prvi put u javnosti progovorila o njihovom odnosu.


- On je osuđivani narko-diler. Proveo je 15 godina u zatvoru i nikada se nije brinuo o svom detetu. Nikolina se stidi svog oca, kao i ja, i upravo sam zbog toga u jednom trenutku odlučila da prekinem svaki kontakt sa njim - napisala je Kaja na Instagramu i dodala da je sigurna da će njen prvi muž ponovo završiti iza rešetaka:

- On je i fizički nasilnik i pitanje je dana kada će ponovo da završi u zatvoru. Sva zla koja je naneo mom detetu i meni ne bi stala u ovaj tekst. Neplaćene alimentacije sam bila spremna da mu oprostim, jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom provedenim u zatvoru, ali ću se sada postarati da se obratim Tužilaštvu za sve što mogu.
Ona tvrdi da nije imala nikakvu pomoć bivšeg muža.
- Njegova mržnja prema meni je bolesna, a treba da mi bude zahvalan što je njegovo dete, bez njegove pomoći, sada jedna divna devojka, koja je odrasla u Belgiji i trenutno je na studijama u Americi. Sa svojim ocem ne razgovara i drži ga na bloku!

Podsetimo, Kaja se posle braka sa Dragojlovićem udavala još dva puta: za košarkaša Uroša Duvnjaka i svetski popularnog di-džeja Džuniora Džeka. Sad je spremna da i četvrti put stane pred oltar, i to sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.
Tagovi:
pevačica bivši muž Kaja Ostojić džet set