07.04.2022.

19:24

Foto: Informer.rs/G.T.

Džet set

TREBA LEGALIZOVATI PROSTITUCIJU! Nataša Bekvalac bez dlake na jeziku o najstarijem zanatu: Te žene rade ono što vole, svi ćemo imati korist od toga (VIDEO)

Nataša Bekvalac nedavno je otkrila da će napisati autobiografiju kada odluči da odustane od muzike, a sada je otkrila da li je došlo vreme za to.

- Ne mislim da prestanem da pevam, tako da još uvek to nije u planu - otkrila nam je Nataša, a onda progovorila na temu razvoda.

- Razvod je veoma stresna stvar, ali niko se još nije razveo zato što mu je prelepo. Ukoliko imate na umu da se razvodite da bi vam bilo bolje, onda je to jedan od načina da možete lakše da pregurate - rekla nam je Nataša Bekvalac, pa progovorila io elitnoj prostituciji na estradi.

- Ja ne znam nijednu ženu, ne znam nijednu svoju koleginicu za koju znam da to radi. Možda ću biti razapeta na krst, pa i te žene rade ono što žele i vole. Ja mislim da to treba legalizovati, pa da svi imaju neku korist od toga, pa i država - rekla je Nataša, a šta je još otkrila, saznajte u videu na početku teksta.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":