09.04.2022.

07:05

Foto: Novak Djurović

Džet set

OPET MLAĐI! FOLK PEVAČICA PONOVO UŽIVA U LJUBAVI! Bubamara smuvala bogataša iz Španije

Kako saznaje Informer, pevačica je do ušiju zaljubljena u 11 godina mlađeg muškarca, kog i dalje krije od javnosti.

Pun kao brod

- Dara je dva meseca u vezi sa našim čovekom iz Španije. Upoznala ga je i sa sinom i sa najbližim prijateljima. On živi i radi u Barseloni, ali zbog nje često dolazi u Beograd. Još ne želi da ga eksponira u javnosti, dok ne vidi u kom pravcu će ići njihova veza. Za sada je sve kako treba - kaže naš izvor blizak Bubamari i dodaje da se pevačica zaljubila kao nikad pre:

Informer

Dara Bubamara

- Čim ga je videla, odlepila je za njim! Upoznao ih je jedan Darin prijatelj i odmah su na prvom susretu razmenili brojeve telefona. Svidelo joj se što vodi računa o sebi, redovno trenira, a i to što je veoma galantan. On je rođen u Španiji, a njegovi su poreklom iz Srbije. U Barseloni ima privatan biznis koji mu odlično ide, tako da je pun para.

Darin novi dečko dolazi jednom nedeljno u Beograd, i to sa punim kesama poklona za pevačicu.

- Viđaju se od ponedeljka do četvrtka, jer ona vikendom ima tezge. Iz Španije joj uvek donese nekoliko parfema, kao i skupe krpice. Nedavno joj je poklonio markiranu torbu od 20.000 evra. Kada ne može da dođe iz Barse, pošalje joj bukete cveća na kućnu adresu - otkriva naš sagovornik.

Informer

Dara Bubamara

Da ne maleriše

Pozvali smo Daru da proverimo da li joj u ljubavi opet cvetaju ruže i ona nam je sve potvrdila!

- Srećna sam, zaljubljena i ispunjena, kao što se i vidi na meni. Neću ništa više da pričam, da ne izmalerišem. Ranije sam previše govorila o svom privatnom životu, a sada je vreme da ga sebično čuvam za sebe. Što se manje zna, to sam srećnija - poručuje Bubamara.

Izvređala devojku bivšeg dečka Tonija

Dara je nedavno osula paljbu na koleginicu Saru Reljić, koja je, kako se šuška, nova devojka Bubamarinog bivšeg dečka Marka Dujakovića Tonija.

"Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje će nastupati za honorar od 82 evra. Bude li me ta pevaljka i dalje pominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popiće tužbu", napisala je pevačica na Instagramu, a mnogi su prepoznali da se obraćala Sari.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":